Dos cinquens premis cauen al Campello i a Alacant

Un d'ells ha caigut íntegrament al Campello
Hui se celebra el Sorteig de Loteria de Nadal 2018 | EFE

 

Amb a penes dos minuts de diferència han eixit dos nous cinquens premis a la Comunitat Valenciana, els dos a Alacant. Primer a les 11.11 hores ha eixit de la cinquena taula el número afortunat: 63025 premiat també amb 60.000 euros en cada sèrie. La sort ha fet que aquest premi caiguera íntegrament al Campello, a Alacant. Poc després a les 11.14 hores escoltàvem un altre cinqué premi, dotat amb la mateixa quantitat per al número més bonic fins el moment, el 20202, un número capicua que ha caigut a Alacant també.

Altres dos cinquens premis i el segon a la Comunitat

El primer i el quart quinqué premi han caigut també a territori valencià. El quart cinqué premi de la jornada, eixit a penes passades les 10 hores del matí. En aquest cas la sort ha anat a parat al número 29031. El premi s'ha repartit i venut entre altres localitats d'Espanya, en Mislata, Xirivella, Alcoi, Elx, Alcàsser, Quartell i València capital. La localitat on més diners han caigut ha sigut Mislata, que s'ha emportat concretament 11,8 milions d'euros en total d'aquest premi. Les altres ciutats on ha caigut amb aquest número agraciat han sigut Sabadell, Alcázar de San Juan, Begur (Girona), Huelva, Torrelavega (Cantàbria), Tarragona i Madrid.

Primerament, passades les 9.20 hores eixia el primer cinqué premi de la Loteria de Nadal. Un premi que ha eixit amb les llàgrimes de la xiqueta de San Ildelfonso que l'ha cantat, emocionada de poder entonar el quinqué premi, dotat amb 60.000 euros. El número agraciat per a este primer cinqué premi és el 47862 i ha sigut venut, entre altres localitats, en Foios i en València capital. En Foios ha deixat en total 4,5 milions d'euros degut a que allí s'han distribuït 75 sèries com diem, de 60.000 euros cadascuna, mentre que a València capital s'han venut 15 sèries del mateix número, la qual cosa fa un total de 900.000 euros en premis. A Foios el número 47862 ha sigut venut en l'administració ubicada en el número 5 del carrer Ruiz de Lihori, mentre que a València, la fortuna l'ha repartit l'administració ubicada dins del centre comercial de Nuevo Centro en l'avinguda Pius XII. 

El segon premi per la seua banda ha repartit 8,75 milions d'euros a Pedreguer, a la Marina Alta, amb el 21015 com a número afortunat. S'ha venut en l'administració ubicada en el carrer Major de la localitat. Allí s'han distribuït deu sèries del número guanyador amb 1,250 milions d'euros per sèrie, però sols s'han venut set sèries, la qual cosa fan un total de 8,75 milions i no 12,5 com es pensava incialment. A part de Pedreguer, altres localitats on s'ha venut aquest número han sigut Almansa (Albacete), Albacete i Castellbisbal (Barcelona).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un altre cinqué premi de la Loteria de Nadal deixa 2 milions a València" "Cauen el segon premi de 12,5 milions i el quinqué de 5,4 de la Loteria de Nadal a la Comunitat"