Dos ferides en cremar-se un pis a l'avinguda Doctor Peset Aleixandre de València

Una d'elles, de 87 anys va ser assistida per inhalació de fum i traslladada a l'hospital Clínic Universitari de València

Dos dones han resultat ferides en un incendi ocorregut la passada matinada en un habitatge situat en l'avinguda Doctor Peset Aleixandre de València.

El succés es va produir prop de la una de matinada i va requerir el trasllat d'una de les víctimes fins a un centre hospitalari, en concret una dona de 87 anys que va resultar intoxicada per inhalació de fum, tal com han assenyalat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU va rebre un avís en el qual s'alertava d'un incendi ocorregut en Peset Aleixandre en el qual podia haver-hi víctimes. Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una ambulància del Servei Vital Bàsic. L'equip mèdic va atendre una dona de 87 anys que presentava símptomes d'intoxicació per inhalació de fum, així com a una jove de 23 que sofria una crisi d'ansietat.

Després d'assistir a l'octogenària, esta va ser evacuada a l'Hospital Clínic Universitari de València, mentre que la jove va ser donada d'alta en el lloc de l'incendi. Posteriorment, els bombers es van encarregar de sufocar les flames i d'airejar el domicili sinistrat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un jove en una estació de metro de València" "Detinguts per robatoris en cases de camp de Guardamar del Segura i Sella"