Dos turismes calcinats a un aparcament de la platja de Sant Joan

L'aparcament està situat en la urbanització Garden, en l'avinguda Santander de la platja de San Joan

Efectius del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant han extingit un incendi que ha calcinat dos vehicles en l'aparcament en superfície de la urbanització Garden, situada en el número 33 de l'avinguda Santander de la platja de Sant Joan. Segons la Regidoria de Seguretat, l'incendi es va iniciar ahir dijous entorn de les 19.48 hores en l'aparcament i fins al lloc es van desplaçar dos dotacions completes amb deu bombers, que a la seua arribada van procedir a extingir-ho per a evitar que s'estenguera a la resta de vehicles.

Cotxes calcinats | Ajuntament d'Alacant

 

Així mateix, tres dotacions de Policia Local van tallar el tràfic en el tram d'accés a la urbanització i van abalisar la zona perquè no accedira ningú per la intensa fumera que havia produït l'incendi. Els bombers han assenyalat que han quedat afectats totalment dos vehicles i la teulada on es trobaven aparcats. Es desconeixen les causes de l'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"SENSE PARAULES: La dura petició de la mare d'Adeli, la xiqueta de 16 anys fugada a Huelva" "ÚLTIMA HORA: L'autòpsia treu a la llum la veritat de l'assassinat de Víctor Laínez"