Un altre edifici antic s'afona en Alcoi, el sisé en només unes setmanes

Un dels edificis afonats en Alcoi | Bombers d'Alacant

Els afonaments d'edificis continuen en el municipi d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant). I és que este diumenge, una vivenda que ja estava declarada en ruïnes, s'ha afonat damunt dels tancats de seguretat que hi havien instal·lats en la zona. 

En concret, l'incident s'ha produït en una casa deshabitada que es troba en el carrer Algessares, 23. Encara que la finca s'ha vingut parcialment a terra, no queda molta estructura de la mateixa alçada, per això els tècnics del Consistori duran a terme la demolició de les restes de la façana. En este sentit, i pel fet de que en la casa no residia ningú, no s'ha produït cap ferit. 

L'incident ha afectat el trànsit, i de moment es troba tallat el carrer Algessares. A pesar de tot, fonts municipals ja han avançat que es procedirà ha executar una reordenació del trànsit, per a què els treballs de retirada de l'edifici afecten el menys possible a la circulació.

Amb este ja són sis els edificis que s'han desplomat en la localitat, des de que la borrasca Glòria afectara el territori valencià el passat mes de gener, evidenciant la problemàtica que existix amb els edificis antics d'este municipi. De fet, en l'afonament més greu va morir una dona. A més, també s'ha anunciat que des de l'Ajuntament que es procedirà a dur a terme una revisió de les més de 500 vivendes situades en el barri antic d'Alcoi

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un motorista en eixir-se'n de la via en una rotonda d'Alborache" "Mor atropellat xic de 22 anys en la Pista de Silla a l'altura de Castellar"