Un ciclista ferit després d'una caiguda en la muntanya de Sella

Ha intervingut un helicòpter medicalitzat
El ciclista ha patit una caiguda en la serra | Pixabay

Este dissabte de vesprada, cap a les 13.52 hores, s'ha produït un accident en la carretera CV-770 a l'altura de Sella, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant). Tal com ha avançat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, tot ha passat en una zona de muntanya d'eixa localitat.

Fins al lloc dels fets, Emergències ha desplaçat un helicòpter medicalitzat que ha atés al ferit, un ciclista que ha patit una caiguda. Una volta estabilitzada la víctima, un home de 56 anys, se l'ha traslladat a l'Hospital de la Vila Joiosa, en la mateixa comarca. No s'ha informat de la seua evolució.

Un altre ciclista ferit, en Santa Pola

També este dissabte, cap a les 11.20 hores del matí, hi ha hagut un accident en què un altre ciclista ha acabat ferit. En este cas, l'incident s'ha produït en Santa Pola, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant). Tal com ha informat el CICU, en el sinistre s'han vist implicats un cotxe i un ciclista.

Segons ha informat Emergències, fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per a atendre a la víctima, un home de també 56 anys. Una volta estabilitzat, ha sigut traslladat a l'Hospital General d'Elx.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferix en el cap i en la monyica a dos xics en el centre de València" "Li amputen un dit després d'una operació d'ungla en Oliva"