Un ferit en el primer dia dels 'Bous al Carrer' en la Comunitat

Segons fonts de l'organització, el jove presenta tres banyades, però està estable i no revesteixen gravetat

Els 'Bous al Carrer' han tornat este dissabte a la Comunitat Valenciana i han deixat el primer ferit de la temporada. Meliana ha estat la primera localitat a celebrar la volta d'aquest festeig taurí. L'esdeveniment ha estat organitzat per les penyes de la localitat en una plaça portàtil habilitada per a això.

L'incident ha ocorregut quan el tercer bou del matí ha eixit a la plaça i després d'estar diversos minuts en el rodo ha cornejat a un jove que participava en la celebració. Este fet ha provocat la suspensió temporal de festeig fins a la vesprada, ja que l'ambulància ha traslladat al ferit fins al centre hospitalari.

Segons fonts de l'organització, el jove presenta tres banyades, però està estable i no revesteixen de gravetat. El ferit ha estat traslladat immediatament a l'Hospital Clínic per a rebre els tractaments sanitaris necessaris.

Forastera, amb el ferro del ramader valencià Dani Machancoses ha estat la triada per a donar el tret d'eixida a la temporada 2021. Meliana celebrarà del 22 de maig al 27 de juny una fira taurina amb "un cartell autòcton, on els protagonistes són les ramaderies i els engreixadors valencians".

Una vegada iniciats els festejos durant les últimes setmanes de maig, són diversos els pobles que recolliran el testimoni de Meliana, Monserrat i Vinaròs. Municipis de gran importància taurí com Albuixec, La Vall d´Uixo, Museros, Alcala de Xivert, Onda, Sagunt, Port de Sagunt, Borriol, Silla, l'Alcora i la Vall d'Alba ultimen ja les seues dates per a una reconstrucció tan necessària com real.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els bombers intervenen a un incendi forestal a Riba-roja de Túria" "Troben morta a la dona desapareguda en Montejos del Camino"