La Guàrdia Civil critica irònicament en un missatge de Twitter als Mossos i corregix minuts després

La publicació deia el següent: «Si investiguen els Mossos, ens posarem còmodes»
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil. | cedida

 

Durant el matí d'ahir divendres, 1 de desembre, han aparegut diversos ninots penjats d'un pont sobre una carretera de Catalunya, entre les localitats de Vic i Tona. En cadascun dels ninots es podia vore els logos dels partits polítics espanyols, concretament del PP, Ciutadans i el PSC, tal com relata ‘El Confidencial’.

Una imatge que ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i que ha sigut compartida pel compte de Twitter de Societat Civil Catalana. Este compte ha penjat la fotografia al costat del següent text: «l'assassinat dels votants».

Minuts més tard, la Guàrdia Civil ha compartit la notícia en la seua xarxa social acompanyant el missatge amb una frase irònica en referència als Mossos d'Esquadra: «Els Mossos investiguen l'aparició d'uns ninots penjats d'un pont amb els logos de PP, Cs i PSC. Pues si són els Mossos els que investiguen ens posarem còmodes...».

 

Un tuit que temps després s'ha esborrat del seu mur i han publicat un altre missatge amb una rectificació per l'escrit anteriorment. «Un component del nostre equip de RRSS ha comés un terrible error referent a la notícia apareguda en diversos mitjans sobre uns ninots penjats d'un pont amb els logos de PP, Cs i PSC. Volem demanar disculpes als companys dels Mossos i depurarem responsabilitats», han assegurat en un altre missatge.

Per la seua banda, els Mossos també han volgut donar una resposta a la Guàrdia Civil a través de la mateixa xarxa social. «Gràcies Guàrdia Civil, acceptem les disculpes», han escrit. Cal destacar que a estes hores ja s'han retirat els ninots i han obert una recerca per a localitzar als autors d'este fet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una banda de joves dedicada a furtar bicicletes a Alacant" "FLIPA: La reacció de la família de Manolo Escobar a l'última decisió del jutge"