Un helicòpter rescata a un xic de 23 anys en un barranc de Cirat

Ha patit una lesió de genoll que ha obligat als servicis de rescat a fer una maniobra aèria per a traslladar-lo a un hospital
Un grup de bombers rescaten a un xic atrapat en un barranc de Castelló | Bombers de Castelló

En la vesprada d'este dijous, 20 d'agost, un xic de 23 anys que estava ferit en el barranc de las Salinas de Cirat, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), ha hagut de ser rescatat després de quedar atrapat entre el gorg de la Banyera i el gorg de la Caldera.

Segons ha informat el diari 'Mediterráneo', el Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) ha sol·licitat al Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), que han evacuat al xic per mitjà d'un helicòpter del Servici d'Emergències de la Generalitat Valenciana 112. Fins al lloc s'han desplaçat també l'Unitat de Rescat de Muntanya del CPBC que han traslladat al xic a l'Hospital de la Plana.

El ferit ha patit una fractura en el genoll que ha impedit que els servicis d'emergència hagen pogut rescatar-lo per via terrestre, que va obligar als bombers a fer una maniobra aèria per a posar al ferit dins de l'helicòpter i poder traslladar-lo al centre hospitalari més pròxim.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Accident de camió en l'A-3 a l'altura de Utiel" "El 'Fals romanç', la tècnica d'estafa que han estat usant en la província de València"