Investiguen a un home per tindre 26 aus d'espècies protegides sense autorització en Ontinyent

Tamb√© posse√Įa una geneta naturalitzada
També es van trobar cinc ceps, penjats en la paret | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil ha investigat a un home de 67 anys per un delicte relatiu a la protecci√≥ de la flora i fauna en Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (Val√®ncia).

Agents de la Patrulla del Seprona d'Ontinyent i Vallada van tindre coneixement de l'exist√®ncia d'una g√†bia que contenia en el seu interior diferents ocells. En concret 7 ocells d'esp√®cies protegides.Tots estos ocells no comptaven amb anella identificativa, per aix√≤ s'ha identificat al propietari de la parcel¬∑la a on es trobaven.

En un magatzem contigu dins de g√†bies es van trobar altres 19 ocells, sent 10 caderneres i 9 passerells, tots sense anella identificativa. En total es van descobrir 26 animals d'estes esp√®cies. Tamb√© es van trobar cinc ceps, penjats en la paret i xarxes per a la captura d'aus. En un altre annex, dins de la mateixa parcel¬∑la, el propietari, posse√Įa una geneta naturalitzada.

D'esta manera, com diu un conveni per a la protecció del medi natural i la vida silvestre, les diligències han passat a la disposició de la Fiscalia de Medi Ambient de l'Audiència Provincial de València.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Un ancià mor en una greu baralla en Novelda" "Desmantellen un entramat d'estafes en Castelló"