Un home detingut per perseguir a dos menors i oferir-los diners a canvi de sexe en València

A demés, l'agressor també va ensenyar els seus genitals a les víctimes
Un home intenta abusar de dos menors | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut esta vesprada de dilluns en València a un home de 46 anys com a presumpte autor dels delictes d'exhibicionisme i resistència i desobediència, després d'abordar a dos menors, de 13 i 17 anys, a les que va oferir diners a canvi de sexe, les que va perseguir i va mostrar els seus genitals.

Els fets han passat cap a les 17.00 hores de la vesprada del dilluns quan els agents que feien faenes de prevenció han sigut avisats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer en districte de Proveïments de València, a on hi havia un home mostrant els genitals a dos menors, ha indicat la Prefectura en un comunicat.

Els policies s'han dirigit al lloc a on han observat a un home tirat en el terra al mateix temps que eren requerits per un altre que es trobava en les proximitats en companyia de dos xiquetes, que van dir als agents que l'home que estava en terra havia estat molestant a la seua filla i la seua neboda.

El pare d'una de les víctimes el va retindre

Els agents van saber que moments abans, les dos xiquetes van ser abordades pel sospitós quan eixien del portal de sa casa, qui els va oferir diners a canvi de mantindre relacions sexuals, davant del que les menors es van espantar i van eixir fugint precipitadament mentres una d'elles cridava a son pare amb el telèfon mòbil i li comptava el que havia passat.

L'home no va desistir en la seua actitud i va eixir darrere de les menors, insistint que «tenia diners i volia tindre sexe», mentres es baixava els pantalons i els mostrava els genitals, intentant agarrar a una d'elles donant-li una manotada i tirant-li el mòbil al terra, moment en què va aparéixer el pare d'una d'elles, que li va recriminar l'acció i el va retindre fins a l'arribada dels agents.

Els agents van tractar d'identificar al sospitós, qui va mostrar una actitud «desafiadora i poc col·laboradora resistint-se de manera activa, manifestant que havia mostrat els seus genitals i que pensava que les xiques eren majors d'edat».

Finalment, després de fer diferents comprovacions, van detindre al sospitós com a presumpte autor dels delictes d'exhibicionisme i resistència i desobediència. El detingut, amb numerosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roba en casa de sa iaia i agredix a uns agents en València" "Evacuen dos plantes d'un edifici a causa d'un incendi en Elx"