Un home mort i una dona ferida en cremar-se una casa en Torreblanca

Un dels bombers ha necessitat assistència mèdica
Ha mort un home | Bombers de Castelló

Este migdia de dimecres, cap a les 13.30 hores, un home de 89 anys ha mort en l'incendi d'una casa en el carrer del Calvari de la localitat de Torreblanca, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), en el que també una dona de 86 anys ha acabat ferida.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB). Una volta allí, l'equip mèdic del SAMU només ha pogut confirmar la mort de l'ancià.

A demés, els sanitaris han assistit a la dona per inhalació de fum i, després de ser estabilitzada, ha sigut traslladada fins a l'Hospital General Universitari de Castelló de la Plana. Junt a ella, els equips mèdics també han atés a un bomber de 47 anys, però ell ha sigut donat d'alta en el lloc dels fets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es fa passar per repartidor de menjar a domicili per a vendre drogues en Alacant" "Actualització: L'home ferit per uns gossos en Pedralba ha patit greus mutilacions"