Un home mort i una dona ferida en l'incendi d'una casa en Dolores

La dona presenta diferents cremades pel cos
La dona presenta diferents cremades pel cos | Pixabay

Esta nit de diumenge, cap a les 22.20 hores, s'ha produït un incendi en una casa del carrer del Comte de Vallellano de la localitat de Dolores, ubicada en la comarca del Baix Segura (Alacant), en el que un home de 70 anys ha mort i una dona de 78 anys ha acabat ferida.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB). Una volta allí, els servicis mèdics han confirmat la mort de l'home.

A demés, els sanitaris han hagut d'assistir a la dona per diferents cremades en algunes parts del cos. Una volta estabilitzada, la víctima ha sigut traslladada en l'ambulància SVB fins a un ambulatori de la localitat d'Orihuela, en la mateixa comarca. A hores d'ara es desconeix l'estat actual de la dona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Una dona i una jove ferides en un accident entre dos cotxes en Torrent" "Tres menors i un jove agredixen a un altre en un centre escolar de València"