Un home viola a una massatgista en un local d'Elx

La Fiscalia demana sis anys de presó per a l'agressor que va demanar a la víctima que no contara els fets

Tal com publica ‘Informacion’, la Fiscalia demana sis anys de presó per a un home que va violar a una massatgista en un local de la ciutat d'Elx. Els fets ocorregueren en febrer de 2016 quan l'acusat es trobava en un local de massatges eròtics, que en cap cas contemplava relacions sexuals. Tanmateix, en un moment del massatge l'acusat va aprofitar la situació per a abusar sexualment de la treballadora.

  

La dona va demanar ajuda al personal del local i li va exigir que parara. L'acusat li va demanar que guardara silenci i que no contara que l'havia violat. Però, la víctima va denunciar els fets els quals es jutjaran en la Secció Sèptima de l'Audiència Provincial d'Alacant amb seu en Elx.

Contundència contra els abusos sexuals

Els delictes relacionats amb abusos i agressions sexuals són els que més casos abasten dins de l'Audiència Provincial d'Elx segons assegura el citat mitjà. La Fiscalia és impecable davant estos fets on la violència sobre la dona comporta condemnes molt altes per als agressors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tragèdia a Castelló: Assassina així a la seua dona embarassada" "Alarmant el nombre de morts per accidents de tràfic a la ciutat de València"