Un incendi destru√Įx per complet una casa en Alacant

Tot indica a què l'origen del foc és l'aire condicionat
No hi ha cap persona ferida | Ajuntament d'Alacant

Esta nit de dimecres s'ha produ√Įt un incendi en una casa situada en la pla√ßa de Sant Antoni de la ciutat d'Alacant, que ha sigut extingit pels bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament (SPEIS), sense que ning√ļ acabara ferit, i quedant la vivenda arrasada per les flames.

El SPEIS han sigut avisats cap a 21.00 hores sobre un incendi dins d'una casa. Els mateixos inquilins s'han trobat el foc quan anaven a entrar i han avisat del sinistre deixant tancada la porta. Immediatament dos patrulles de Policia Local han tallat els accessos al tr√†nsit i han coordinat l'emerg√®ncia. Els agents han facilitat les claus perqu√® entraren els efectius, i fins al lloc d'incendi s'han despla√ßat tres dotacions completes amb onze bombers.

Segons el SPEIS, els bombers han intervingut en la primera planta de l'edifici r√†pidament per dins amb diferents l√≠nies d'aigua en la casa incendiada per a conseguir extingir-lo, i en entrar s'han trobat molt afectada la vivenda per les flames, i el focus de l'incendi situat en el sal√≥, amb el foc molt avan√ßat.

Els bombers han conseguit extingir l'incendi amb celeritat, per√≤ a causa del virulent foc, la casa ha quedat molt afectada per les flames, i amb posterioritat s'han fet les faenes de ventilaci√≥. Ha sigut necessari desplegar el vehicle escala per a accedir a la segona planta per a ventilar-la perqu√® el fum l'havia afectada, i s'ha usat els grups de pressi√≥ positiva. L'incendi s'ha originat per causes que es desconeixen, encara que els primers indicis apunten a un aire condicionat.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Pillats conduint borratxos en ple toc de queda en Alacant" "Pillen 'in fraganti' a dos hòmens agredint a una persona en Castelló"