Estabilitzat l'incendi forestal de Bunyol que ha obligat a desallotjar unes cases

El foc, que ha sigut estabilitzat este matí de divendres, es va iniciar en la partida de la Cabrera
Imatge aèria de l'incendi de Bunyol | Consorci Provincial de Bombers de València
 

Actualitzaci√≥ 25/09/2020 a les 16.45 hores. Els bombers del Consorci provincial de Val√®ncia han donat per controlat passades les 13.00 hores l'incendi declarat poc despr√©s de les 16.00 hores d'este dijous en el terme de Bunyol, en la comarca Foia de Bunyol, segons fonts d'Emerg√®ncies de la Generalitat.

L'incendi es va iniciar cap a les 16.00 hores en la partida de la Cabrera, molt prop d'un parc e√≤lic, i va obligar al desallotjament preventiu de diferents cases de la zona. Este mat√≠ han continuat les labors d'extinci√≥ amb la incorporaci√≥ de tres brigades de Divalterra.

A causa de l'evolució de les flames, Emergències de la Generalitat ha establit la situació 1 del Pla especial d'Incendis Forestals, ja que podia afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar de manera lleu a la població de Bunyol i béns de naturalesa no forestals.

Un incendi en Bunyol amenaça a unes cases i un parc eòlic

Els Bombers del Consorci Provincial estan treballant en un incendi forestal que s'hi ha produ√Įt al costat de l'autovia A-3, en el punt quilom√®tric 312, en Bunyol, prop del parc e√≤lic, en la comarca Foia de Bunyol (Val√®ncia). 

Tal com han confirmat fonts del Consorci de Bombers, l'incendi est√† afectant a una zona de muntanya. Fins al lloc dels fets, s'han despla√ßat 8 mitjans aeris mobilitzats, unitats de bombers forestals dels Parcs de Requena, Xiva, Paterna, Torrent i Alzira i Brigades de Diputaci√≥ de Divalterra. Segons pareix, est√† en perill per la seua proximitat a les flames unes cases i un parc e√≤lic.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits, un d'ells greu, en un accident laboral en Alacant" "Pillen a un motorista borratxo conduint per dins del carril bici en Alacant"