Un infermer assassina a més de cent pacients a Alemanya

Este puede ser el peor asesino en serie de Alemania desde la Segunda Guerra Mundial
L'assassí injectava a les seues víctimes medicació cardíaca per a detenir-los el cor per a després tractar de reviure  | Cedida

Índex Amagar
 Segons ha informat el canal rus de notícies 'RT', un infermer alemany ha matat a més de cent pacients. L'infermer va induir cap a una insuficiència cardíaca a les seues víctimes per a tractar de reviure'ls més tard, segons creuen les autoritats. L'assassí li l'ha condemnat a cadena perpètua. Este crim li l'ha qualificat de, «el pitjor assassí en sèrie de la postguerra a Alemanya».

  

  

Nomenat com Niels Hoegel per l'audiència —per a preservar la seua identitat—, actualment està complint una sentència en Oldenburg a Baixa Saxònia. L'home de 40 anys va administrar intencionalment injeccions letals de medicació cardíaca per a detenir el cor dels pacients que després van tractar de reviure. Hoegel va dir que, «gaudia la sensació de ser un salvador heroic».

  

  

Això no obstant, açò semblava ser solament la punta d'un iceberg, ja que l'assaig va veure la confirmació de Hoegel en administrar una sobredosi de drogues a 90 pacients, 30 dels quals van ser fatals. Després de l'admissió de l'infermer, es va iniciar una recerca sobre uns 130 casos de mort, que semblaven ser sospitosos. A l'agost, les autoritats van dir que creien que l'infermer havia matat almenys a 86 persones, mentre que les proves toxicologies d'altres 41 estaven pendents.

«Vuitanta-quatre assassinats ens deixen sense paraules», va dir en eixe moment el cap de la policia d'Oldenburg, Johann Kuehme. «Per si no fos poc, hem d'acceptar que l'escala real dels assassinats és probablement moltes vegades pitjor», i va agregar que algunes de les víctimes de Hoegel haurien sigut cremades.

  

  

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exnóvia de Pablo Iglesias refà la seua vida amb un canvi d'aires a Madrid" "Jutjat per penjar cartells insultant a un policia al centre d'Alacant"