Amenaça de cremar a una mare i un bebé de 10 mesos si no li dona la bossa de mà en la Vall d'Uixó

L'agressora va tirar gasolina a la víctima i l'apuntava amb un encenedor
Fàtima va amenaçar de cremar a la víctima amb un encenedor i la gasolina que li havia tirat damunt | Pixabay

 

Una dona ha sigut detinguda en la localitat de la Vall d'Uixó, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló) després de ruixar amb gasolina a una altra dona que passejava –amb el seu xiquet en un carret– i intentar cremar-la després de robar-li la bossa de mà, segons han informat fonts de la Comandància Provincial.

L'incident es va produir dilluns passat cap a les 20.30 hores. Segons informa 'Las Provincias', la víctima estava passejant amb el seu xiquet de 10 mesos quan, de repent, l'ara detinguda se li va acostar amb una botella de plàstic en la mà i una mistera. L'agressora, una dona d'origen marroquí de 49 anys i que es diu Fàtima B. R., li va tirar la gasolina per damunt a la víctima i, en eixe moment, la va amenaçar en pegar-li foc amb un encenedor si no li donava la bossa.

Els fets tenien lloc en el carrer d'Octavi Ten i Ortega, de la Vall d'Uixó, i la dona va intentar tranquil·litzar a l'agressora mentres intentava apartar el carret del xiquet, amb por, ja que també li havia caigut la gasolina al carro. Però Fàtima no es va tranquil·litzar, sinó que va continuar amenaçant-la amb violència amb la mistera encesa. En eixe moment, va ser quan la víctima li va donar la bossa i la lladre va eixir corrents.

Deixa el xiquet segur i perseguix a la delinqüent

Aprofitant que la delinqüent havia pegat a fugir, la víctima va deixar al xiquet segur amb una veïna que passava per la zona i, en eixe moment, va tirar darrere d'ella fins a trobar-la. Quan les dones van estar cara a cara una altra volta, la víctima li va exigir que li tornara les coses, però Fàtima la va espentar i la va tirar en terra i va continuar amenaçant-la amb l'encenedor, segons testimonis del lloc.

Per a eixe moment, la Policia Local i la Guàrdia Civil ja estava per la zona. Quan van arribar, van ajudar a la víctima i van trobar a Fàtima, retinguda per dos veïns. Els agents van detindre a la lladre, acusada d'homicidi en grau de temptativa i robatori amb violència. A més, li requisaren la botella amb gasolina –presumptament– dos ganivets i un parell de misteres.

Fàtima B. R., amb diferents antecedents delictius en Espanya, com furts i lesions, ha entrat en presó provisionalment sense fiança, tal com ha decretat el Jutjat de Nules. A més, en breu s'espera que passe un reconeiximent per part d'un psiquatre forense per a determinar el seu estat mental, tal com va sol·licitar el seu advocat defensor.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😢 TERRIBLE: Joana, la ballarina espanyola morta de manera tràgica en l'escenari" "⚫🔴 ALERTA SAFOR: 1 mort i 2 ferits en un matí negre en la comarca"