Intervenen 18 sacs de fulla de tabac amb un valor de 30.000 euros en Onda

No hi havia cap documentació que acreditava la seua procedència
Hi havia 180 quilos | Pixabay

Efectius de la Guàrdia Civil han intervingut en la localitat d'Onda, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), 18 sacs de fulla de tabac classe 'strip' amb un valor en el mercat negre d'uns 30.000 euros, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

L'actuació està emmarcada dins de les accions que la Guàrdia Civil feta en la província contra el contraban de tabac adquirit fora de la Xarxa d'Expenedories de l'Estat, i va ser duta a terme per la Patrulla de Fiscal i Davanteres (PAFIF) de Borriana, juntament amb el suport d'altres Unitats pertanyents al Lloc de la Guàrdia Civil d'Onda.

L'operatiu ha tingut lloc este dilluns quan agents van vore com en un carrer d'Onda hi havia una furgoneta de transport de mercaderies descarregant diferents sacs, el que va resultar cridaner als guàrdies civils que van comprovar el contingut dels sacs.

Es tractava de 18 sacs de tabac de 10 quilos cada un, és a dir, un pes total de 180 quilos. Als sacs els faltaven documents que acreditaren el seu control fiscal i legal situació tributària. A demés, no es va poder acreditar sanitàriament, pel que es va procedir a la seua confiscació. El tabac, amb un valor de 30.000 euros en el mercat negre, ha quedat baix la disposició de l'autoritat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ferida en un incendi d'un local en Torrevieja" "Es desmaia i queda inconscient fent exercici enmig del carrer en Castelló de la Plana"