S'inventa que l'extorsionen per a robar 15.000 euros a la seua família en Vinaròs

Va enganyar a la seua família per a comprar-se viedojocs i un cotxe
Euros | Pixabay

La Guàrdia Civil ha detingut este divendres 31 de gener a un xic que, presumptament, havia enganyat a la seua família fent-los creure que estava sent extorsionat i amenaçat en la loclaitat de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló). 

El xic, de 23 anys, li havia dit a la seua família que unes persones l'havien agredit i amenaçat en què els farien mal si no els ingressava quantitats de diners que anaven des dels 500 euros fins als 4.000 euros, segons informa 'Las Provincias'.

S'ha comprat un cotxe i videojocs

Lluny de la realitat, el jove ho havia fingit tot per a comprar-se un cotxe i videojocs. La Guàrdia Civil va començar a treballar en este cas quan, des del passat 17 de gener, va rebre una denúncia d'un veí de la localitat de què feia temps que uns encaputxats estaven extorsionant-lo.

El detingut va explicar a la Guàrdia Civil que si no els ingressava els diners, farien mal a la seua família, i que l'obligaven a treure diners d'un compte familiar, una quantitat que al final arribava cap als 15.000 euros. A demés, els va dir que no ho havia denunciat abans per por.

Durant les declaracions, els agents van vore que l'acusat s'havia contradit en diferents ocasions, pel que es van posar a investigar i van vore que els diners els havia gastat el mateix denunciant per a comprar-se un cotxe i videojocs. Finalment, va acabar afirmant els fets i s'ha posat el cas a disposició del Jutjat de Guàrdia de Vinaròs. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'auxilien en sa casa i troben un projector robat d'una escola en Nules" "Confisquen més de 180 aliments destinats a la venda il·legal en València"