José María, el concursant més jove de 'MasterChef', compte la seua desgràcia personal

El concursant de Badajoz ha deixat als jutges i als seguidors del programa amb el cor en un puny

'Masterchef' ha tornat a posar en marxa el seu rellotge este dimarts, 13 d'abril, i ho ha fet, en primer lloc, per a tancar el càsting definitiu de la novena edició del concurs de cuina.

Tots els aspirants que han arribat fins a la prova final per a arribar a cuinar entre els fogons del talent culinari de Televisió Espanyola han atresorat personalitats i històries molt característiques, però hi ha una en concret que ha aconseguit emportar-se totes les mirades del jurat i del públic.

José María, el candidat més jove de la història de la versió adulta de 'Masterchef' ha deixat a tothom amb el cor en un puny després de contar la seua esquinçadora història personal. Només té 18 anys, però ja li ha tocat viure una vida molt complicada.


L'esquinçadora història de José María


Este jove procedent de Badajoz ha arribat al càsting final del concurs de cuina amb una alegria atropellada i fent ús de la seua característica alegria irresistible.


José María ha aparegut en l'última prova abans d'entrar a 'Masterchef' amb un davantal que, tal com ell mateix ha comptat, s'ha personalitzat amb els seus gustos i aficions. Així, el de Badajoz ha explicat que la música, la cuina i la coqueteria són les seues tres grans passions.


No obstant això, el que més ha cridat l'atenció d'este jove ha sigut la seua història personal, amb la qual ha aconseguit deixar amb un nus en la gola als jutges del programa i a tots els espectadors del talent culinari en relatar la complicada vida que ha tingut malgrat tan sols tindre 18 anys.


El jove ha explicat que mai ha arribat a conéixer al seu pare perquè no sap qui és i que la seua mare és toxicòmana i viu al carrer, per la qual cosa des que era xicotet ha sigut la seua àvia, Josefina, la persona que s'ha encarregat d'ell. 


«A mi sempre m'han dit que amb la vida que he tingut és increïble la maduresa amb la qual afronte les coses i la felicitat amb la qual les assumisc».


La meua mare és la meua àvia, perquè és la que m'ha donat la vida. Li dec el món sencer», ha compartit completament emocionat José María.


Però ara Josefina ja no es pot fer càrrec d'ell per la malaltia que s'està apoderant d'ella. «Té principis d'Alzheimer», ha lamentat el jove.


José María ha explicat, a més, que ara ell està estudiant restauració i vivint sol. «Vaig fent cap avant amb els meus estudis; em pague el meu pis i em pague jo tot».


La malaltia de la seua àvia i la història dels seus pares no són les úniques desgràcies que ha patit este jove de 18 anys.


Una germana morta i una altra desconeguda


Després de contar que no coneixia al seu progenitor, confessar que la seua mare era toxicòmana i compartir la malaltia de Josefina, el jurat li ha preguntat a José María si tenia algun germà o germana.


El que no s'esperaven era que eixes paraules anaren a suposar que el Badajoz comptara un altre esquinçador esdeveniment que va patir. «Tenia una germana, però va morir als 9 mesos en un accident de trànsit», ha narrat entre llàgrimes el jove. «Ara tinc una altra, però no la conec».


José María ha deixat tant als seguidors del programa com als jutges amb un gran nus en la gola i després de compartir públicament la seua història Pepe Rodríguez no ha dubtat a dedicar-li unes paraules d'admiració. «Tu saps la lliçó que ens estàs donant a nosaltres? Eres un lluitador».


El jove no sols ha aconseguit destacar per la seua història personal, també ha enlluernat al jurat del concurs de cuina amb el seu plat i això li ha brindat l'oportunitat de cuinar entre els fogons de 'Masterchef'.
José María ara està complint un somni i està completament convençut que el seu pas pel talent culinari canviarà la seua vida a millor.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Govern prohibeix els desnonaments tres mesos més" "Mor un jove arrossegat per un dromedari en una excursió a Manises"