Un jove de 20 anys en mort cerebral per un accident de patinet en Tavernes Blanques

Compartir:

Patinet elèctric

Un conductor de patinet de 20 anys en mort cerebral | CEDIDA

 

Un conductor de patinet de 20 anys es troba en estat crític en l’Hospital Clínic de València en xocar contra una moto en la carretera entre el municipi de Tavernes Blanques a la pedania valenciana de Carpesa. Els fets van passar ahir de vesprada, cap a les 18.45 hores. El motorista, per la seua part, va ser traslladat a l’Hospital de la Fe per una unitat de Suport Vital Bàsic.

 

El conductor de la moto, un home de 38 anys, va patir contusions greus i va donar positiu en el control d’alcoholèmia que van realitzar agents de la policia local que s’havien acostat a atendre les víctimes i regular el trànsit. Per la seua banda, el xic de 20 anys va patir un colp molt fort en el cap i va ser assistit per un equip del Servici d’Atenció Mèdica d’Urgència (SAMU).

 

Segons avança ‘las Provincias’, fonts mèdiques han informat que el conductor del patinet es troba en estat de mort cerebral, tot i que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Públic encara no ha confirmat cap dada i, de moment, el «pronòstic és reservat». Un equip de la Unitat d’Atestats i Investigació d’Accidents de la policia local està inspeccionant els dos vehicles i ha obert diligències per a aclarir les causes de l’accident.

 

Un home de 73 anys atropellat en Castelló per un turisme

Este migdia ha sigut atropellat un home de 73 anys en l’avinguda de Ferrandis Salvador de Castelló. El ferit, que ha sigut traslladat a l’Hospital General Universitari de Castelló, està en estat reservat, segons ha informat la policia local en un comunicat.

 

L’accident s’ha produït cap a les 11.00 hores del matí, a l’altura de la Platja del Gurugú, quan l’home passava per un pas zebra i ha sigut atropellat per un turisme que conduïa un home de 87 anys. A causa de l’impacte, el vianant ha caigut en terra i s’ha pegat un colp al cap i a l’esquena.

 

 

Diferents persones que estaven en el lloc del sinistre han tocat al Centre Integral Municipal de Seguretat i a Emergències, el 092, per a avisar de l’accident i informar a la Policia Local de Castelló que el ferit estava estés en terra i no es podia menejar, segons expliquen les mateixes fonts.

 

Patrulles de la policia local i una ambulància s’han desplaçat al lloc dels fets per a traslladar l’accidentat a l’Hospital. El conductor ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia.

EL MÉS LLEGIT

Denuncien que es produeixen tres robatoris al dia en el camp valencià

La Unió de Llauradors sol·licita un major reforç dels mitjans humans i materials perquè funciona, ja que en 2013 eren deu robatoris al dia

Els dentistes preveuen un augment de la demanda per a lluir somriure després de la retirada de la macareta

Els tractaments d'emblanquiments o carilles estètiques seran el següent pas després de la retirada de les ortodòncies que moltes persones es van posar aprofitant la discreció de portar la boca coberta

El 99,1 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits

El període per a presentar reclamacions és fins al 23 de maig i aquesta gestió es fa de manera telemàtica en la secció ‘Al·legacions’ de ‘telematricula.es’

Sanitat alerta sobre l’arribada de la pigota del mico

En cas que s'identifiquen casos que complisquen els criteris de definició, es posen en contacte de manera urgent amb els serveis de Medicina Preventiva