Un jove detingut per robar en una residència aïllada pel Covid-19 en Elx

L'autor dels fets ha furtat, principalment, telèfons mòbils
Ha robat principalment mòbils | Pixabay

Un jove de 19 anys ha sigut detingut per, presumptament, cometre diferents robatoris en una residència de la tercera edat d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), que estava aïllada per protocol i a la que no es permetien visites per a evitar contagis de Covid-19.

Segons la Policia Nacional, el presumpte autor dels robatoris va entrar, com a mínim, quatre voltes sense ser vist en un període de 17 dies saltant la tanca perimetral de 2 metres d'altura i, principalment, robava telèfons mòbils i bosses.

Estes accions van crear una gran alarma no només pel robat sinó pel risc de contagis a empleats o residents d'este centre de majors, cosa que va obligar a un gran desplegament policial.

En el marc d'esta investigació també s'ha esclarit una denúncia falsa per part de la propietària d'un mòbil, que havia assegurat que li havien furtat el telèfon tres individus a punta de navalla dins del mateix centre. La suposada víctima va acabar sent detinguda imputada per un presumpte delicte de simulació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRÀGIC: Mor l'alcalde d'una localitat valenciana a conseqüència d'un infart" "Warner pagarà a un valencià per posar una foto seua en una pel·lícula com un mafiós"