Un jove sofreix una agressió homòfoba en una platja canina de Màlaga

Sembla que, als agressors els molestava tenir a prop a les mascotes de la víctima. El qual motivà l'atac i el jove va rebre un colp de cap en la cara i li van amenaçar amb clavar-li el pal d'una ombrel·la

Jaime de 35 anys amb sang a la cara

La Policia Nacional investiga l'agressió a un home a la platja canina del Guadalhorce a Màlaga. Segons la víctima, Jaime, de 35 anys, un home li va pegar un colp de cap en la cara mentre li cridava "maricó".

Agressió homòfoba

Tot va ocórrer al voltant de les 17.00 hores d'este passat diumenge. Jaime, el denunciant, es trobava al costat de tres amics, dos xics i una xica, gaudint d'una vesprada de platja en la zona habilitada per a mascotes, ja que la xica tenia dos gossos: un mitjà i un xicotet. En diverses ocasions, les mascotes es van acostar al lloc on hi havia altres dos parelles, que estaven a uns 150 metres aproximadament.

Quan, un dels individus del grup es va acostar fins a Jaime i els seus amics per a demanar-los que es feren càrrec dels animals perquè els estaven molestant. "Fareu alguna cosa amb els gossos d'una puta vegada?", compte el jove que els va dir.

La resposta de Jaime

La resposta de Jaime va ser que estaven en una platja per a mascotes. Alguna cosa que, segons relata, va enfurir més a l'agressor que es va acostar fins ell per a repetir-li que si no feien alguna cosa amb els cans tindrien problemes. "Li vaig demanar que ho entengueren i just en este moment em va deixar anar un colp de cap en la cara i em va dir maricó", afirma la víctima.

Els amics de Jaime van gravar el que estava succeint. En veure que estaven cridant a la policia, l'altre grup de banyistes van recollir les seues coses i se'n van anar. No obstant això, van marxar cridant amenaces i insults homòfobs. "Grava, fill de puta, grava. Mort havies d'estar".

Segons una advocada que es trobava a la platja

Segons assegura el jove i recull SUD, una banyista que es trobava a la platja i que va dir ser advocada li va recomanar que els seguira i agafara la matrícula del cotxe en el qual se n'anaven cosa que no va poder aconseguir. Jaime ho va fer i va continuar gravant el que succeïa amb el seu telèfon mòbil. Durant el trajecte va continuar rebent insults de caràcter homòfob.

Va rebre amenaces de mort

Després del succeït Jaime va acudir a un centre de salut a curar-se de la bretxa en el nas i després va acudir a la comissaria per a denunciar els fets. A través de xarxes socials també va demanar la col·laboració ciutadana per a reconéixer als atacants.

Jaime vol que es faça justícia i no pensa callar-se

"He patit una agressió a la platja de gossos de Guadalhorce. El motiu que els nostres gossos els molestaven i aparentment la meua sexualitat també perquè quan m'ha donat el colp de cap en la cara m'ha anomenat maricó i m'ha insultat diverses vegades en femení. Denunciaré. Necessite qualsevol tipo d'informació que m'ajude a identificar-los. No tinc por i no me callaré".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari