Judici contra l'home que va ferir a un metge en Benicarló

El fiscal demana 7 anys per voler tallar-li el coll a un odontòleg de Benicarló
L'home va atacar al metge amb un cúter | Pixabay

El pròxim 28 d'abril, un veí de la localitat de Benicarló, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), s'asseurà en el banc dels acusats per tractar d'assassinar presumptament a un metge de 65 anys que no li va donar cita presencial a causa de la pandèmia el mes de juny passat.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', la Fiscalia demana set anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi i sosté que l'acusat es va presentar en el centre de salut de Benicarló, després que se li avisarà per telèfon que només es podien atendre urgències per l'actual situació sanitària, i ,armat amb un cúter d'uns 25 centímetres, va atacar a l'odontòleg al crit de: «et tallaré el coll».

Tal com pareix, el presumpte autor dels fets va dirigir l'arma blanca al coll del metge amb la intenció de posar fi a la seua vida. A conseqüència de l'agressió, el facultatiu va patir una ferida incisa profunda a la mà esquerra amb secció arterial i muscular que va requerir tractament quirúrgic. A demés, va sofrir altres lesions en el coll i una ferida superficial de 32 centímetres en l'abdomen, segons consta en el referit escrit.

La víctima patix diferents seqüeles

Actualment, el metge patix, a conseqüència dels fets, simptomatologia d'estrès posttraumàtic i formiguejos i falta de sensibilitat en el dors de la mà seccionada amb el cúter.

Per la seua part, l'acusat presenta un diagnòstic compatible amb un trastorn depressiu greu recurrent, trastorn d'adaptació i d'abús de substàncies. En el moment dels fets presentava minvada la seua voluntat, però conservava la seua capacitat cognitiva, segons el Ministeri Públic.

A demés de la pena de presó suggerida, el fiscal advoca per dictar una ordre d'allunyament perquè l'acusat no puga aproximar-se a menys de 500 metres del doctor ni comunicar-se amb ell durant deu anys. Així mateix, sol·liciten que l'agressor indemnitze a la víctima en la quantitat de 12.600 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a Israel Marc López, un adolescent de 17 anys, desaparegut en Nules" "Un ancià es queda inconscient i sense respiració en sa casa en Viver"