L'Ajuntament incorpora novetats a la decoració nadalenca de València

Un nou model de llums i d'arbre nadalenc decoraran la ciutat
Imatge d'arxiu de València | cedida

 

El Nadal arriba a la ciutat de València i amb ell les novetats per a este any, les més visible seran la de l’arbre nadalenc i la decoració lluminosa que presidiran la plaça de l’Ajuntament. Un nou model de llums plantejat i portat a terme per l’empresa valenciana Just, qui ha aconseguit l’adjudicació d’este any. L’arbre serà més lluminós i podrà ser travessat per baix, una aparença diferent a la què va portar els nadals passats a la plaça l’empresa andalusa Ximénez.

La façana de l’Ajuntament serà reforçada amb més il·luminació i els arcs que decoren les vies públiques seran canviats per il·luminacions en vertical. Un canvi en les llums que permetrà «utilitzar carrosses i elements de major format en la Cavalcada de Reis», segons afirma el regidor Pere Fuset. La Regidoria de Cultura Festiva assegura que totes les novetats són «una clara aposta estratègica: la considerem un motor econòmic, especialment per al xicotet comerç». Tot apunta a que la plaça mantindrà, com l’any passat, la pista de gel i el carrusel junt a l’arbre.

La decoració nadalenca no serà tota concentrada en la plaça principal del Cap i Casal, sinó que també arribarà a tots els barris amb cartells lluminosos de «Bon Nadal», i seguirà situant-se el pessebre a la zona enjardinada de la Plaça la Reina. Una descentralització que els comerciants ja mostraren la seua gratitud l’any passat com a una bona mesura. Cap novetat amb la situació del naixement, que per tercer any consecutiu estarà al Saló de Cristall del l’Ajuntament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Embassaments on passar el cap de setmana molt prop de casa" "Nova arribada de pasteres a les costes valencianes"