‘Los Charlines’ agredixen a una reportera de ‘Espejo Público’

Els mitjans de comunicació s'havien congregat a les portes del domicili del clan després d'un assalt en el qual va resultar ferit el patriarca, un conegut narco gallec i el seu fill

Una reportera del programa ‘Espejo Público’ d'Antena 3 ha sigut agredida per un membre del clan dels Charlines a les portes del domicili familiar i al costat d'altres mitjans de comunicació que s'havien congregat per a cobrir la notícia del violent assalt que havia patit el protagonista en la vida real de la sèrie ‘Fariña’. 

  

  

Manuel Charlín, un narcotraficant gallec

Assalt violent a la vivenda de Los Charlines

Per la dura agressió patida, els dos membres de la família van haver de ser traslladats a l'hospital. Segons informa ‘Antena 3’, Manuel Charlín presentava un colp en el cap, diverses contusions i una possible fractura de diverses costelles, encara que va ser donat d'alta a les hores de ser ingressat.

No obstant açò, el seu fill Melchor va haver de romandre ingressat per una bretxa en el cap que li van produir els encaputxats, per la qual cosa ha d'estar en observació i en continu control mèdic. 

Després de conèixer les primeres informacions sobre el violent assalt al clan dels Charlines, diversos mitjans de comunicació es van traslladar fins a les portes de l'habitatge per a conèixer més detalls sobre el succeït. Entre ells estava un equip de ‘Espejo Público’ d'Antena 3, cadena on s'emet la sèrie sobre el narco gallec ‘Fariña’.

Una reportera de ‘Espejo Público’ és agredida

Diversos membres de la família, en veure als mitjans de comunicació, es van sobresaltar i es van mostrar molt violents. Fins i tot la reportera de ‘Espejo Público’ va arribar a ser agredida per un d'ells, arribant-la a espentar i trencar el seu telèfon mòbil, tal com es pot apreciar en les imatges difoses pel programa de Susanna Griso. 

Segons ha pogut explicar la pròpia reportera: «Es va encarar amb tots els mitjans i en particular quan va veure el micròfon d'Antena 3. Va començar a parlar sobre l'emissió de la sèrie i es va enfadar. Em va agarrar del braç i va colpejar el mòbil», encara que ha reconegut que es troba bé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Una carrera il·legal acaba amb un mort i 6 investigats en este poble valencià" "ÚLTIMA HORA: Cau un perillós atracador a València"