Macrobotelló amb més de 50 jóvens sense mascareta en l'Alcora

Es van amagar en els lavabos del recinte públic per a consumir begudes alcohòliques
Samuel Falomir ha denunciat els fets este diumenge a través d'una publicació | Facebook

Este dissabte, s'ha celebrat un macrobotelló il·legal en el recinte festiu de la Pista Jardí de la localitat d'Alcora, en la comarca de l'Alcalatén (Castelló). Segons alguns testimonis, hi havia més de 50 jòvens, tots sense mascareta, que es van amagar en els lavabos del recinte públic per a consumir begudes alcohòliques.

L'alcalde del municipi, Samuel Falomir, ha denunciat els fets este diumenge a través d'una publicació amb fotos del resultat de la festa clandestina en el seu compte de Facebook: «Pels vídeos i fotos penjats en la xarxes socials este dissabte un grup d'adolescents s'ho van passar en gran en els lavabos de la Pista Jardí. Evidentment sense mascareta, sense guardar cap distància de seguretat i incomplint totes les normatives sobre este tema. Vull deixar clar que totes les imatges les posarem en mans de la policia local, i s'actuarà com cal».


Falomir, que també és el responsable de l'àrea de Policia Local, assegura que no es poden tolerar estos comportaments en este moment de pandèmia: «No podem permetre aquests comportaments. La seua actitud incívica i insolidària provoca que l'hostaleria, l'esport, els xiquets, paguen per la seua irresponsabilitat. Vull deixar clar que per sort és un número reduït d'adolescents, la majoria són responsables amb la situació i per tant no es pot posar a tota la joventut en el mateix sac».

Els fets han obert el debat de perquè els banys de la Pista Jardí estan oberts les 24 hores del dia. De la mateixa manera, molts veïns han criticat que moltes nits es queden les llums enceses. A demés, han denunciat el comportament d'este grup de jòvens, que han actuat de forma irresponsable enmig d'esta crisi sanitària.

😢La semana pasada os informé que habíamos puesto en marcha un nuevo servicio para poder prevenir la expansión del...

Publicada por Samuel Falomir en Domingo, 14 de marzo de 2021

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos xics detinguts per ocupar una casa en obres i pegar al seu propietari en València" "Pillen als dos autors de 22 robatoris en cases de localitats de la Vall d'Albaida"