Marcel Kosien volia segrestar a la seua exparella que vivia a Vinaròs

Les investigacions parlen de que l'assassí va disparar els quatre tirs quan Katharina fugia
Imatge de l'assassí de Vinaròs | Telecinco

 

Marcel Kosien, l'autor de l'assassinat de Katharina a Vinaròs, no va poder realitzar el seu plan de segrest i va acabar amb la vida de la seua exparella. La Guàrdia Civil ha investigat el cotxe amb què va vindre des d'Alemanya. En ell han trobat brides i cinta aïllant, que volia utilitzar per a segrestar a Katharina. L'existència d'un bidó de gasolina al cotxe, ha generat la hipòtesi que podria haver pensat cremar la casa de la seua exparella.

El relat dels fets

Segons informa Telecinco, el que no esperava Marcel Kosien, és que Katharina es protegira entre les tres cases que estaven en propietat del seu pare. Després d'una persecució entre les parcel·les, Katharina va córrer refugiar-se en la casa, però ell li va disparar quatre tirs, des de lluny. Un li va encertar al cap, dos a terra i un tercer es va quedar a la porta.

El primer a escoltar tot el que va succeir, el cunyat de Katharina va cridar al 112. Només arribar la Guàrdia Civil que va arribar molt apressa a la zona, Marcel es va suïcidar amb la mateixa pistola que va disparar Katharina.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingut un home per assetjar a una companya de treball a València" "Detingut a Alacant després de protagonitzar una agressió a un ciutadà amb un final terrible"