Una mare d'Anglaterra mata accidentalment al seu bebé després fer-se una siesta amb ell

El xicotet de huit dies de nascut va patir severs danys en el cervell i no va poder recuperar-se
Imatge de la mare | Hull Daily mail

 

Una jove de 24 anys a Anglaterra ha matat accidentalment al seu fill després de dormir-se amb ell i deixar-lo sense oxigen. Així la mare de Leo Love, Chealsea Love i el seu pare, Sam Coles, van haver de portar-ho a l'hospital. «Jo vaig despertar a Sam cridant. No podia processar que estava passant».

  

  

El progenitor els va trobar en el sofà i es va adonar que la pell del xicotet s'havia posat d'un altre color. En eixe moment van cridar als parametges que es van portar al xicotet a l'Hospital 'Hull Royal Infirmary'.

Ací, els doctors van intentar, reanimar al nounat. Al mateix temps, es van adonar que el xicotet havia patit un dany irreparable en el cervell —per la falta d'oxigen—i que mai es podria recuperar.

El bébé va haver de ser desconnectat

Els pares van haver de prendre la dura decisió d'apagar la màquina que encara mantenia viu al xicotet. La mare va confessar a el ‘Daily Mail’: «L'havia sigut perfecte, estava brillant i era un xicotet estel». 

  

  

  

Imatge dels pares del bebé  | Hull Daily mail

 

No obstant açò, la parella encara té a una xiqueta. Segons explica 'Mirror', la xicoteta de dos anys ha suposat una pedra angular per a recuperar-se de la pèrdua del nounat. «Si no tinguera a la meua xicoteta jo no sabria que podria haver fet, ella ens ha ajudat a passar açò», explica la mare.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Al·lucina: La indignant oferta de treball a Madrid que ha fet esclatar les xarxes" "La bossa de mà de 6.000 euros de Gucci que Primark ven per sols 12"