Detenen a una mare per tirar a les filles de casa amb violència en Gandia

Els ha tirat la roba per la finestra mentres les amenaçava
El pare ha apunyalat als dos fills menors | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona de 51 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de tirar de casa a les seues dos filles, de 13 i 14 anys, en la localitat de Gandia, en la comarca de la Safor (València).

Quan els policies la van detindre estava assentada al costat del portal amb tota la vidriera trencada i una navaixa al seu costat. També va increpar al pare de les xiquetes i li va trencar l'espill retrovisor quan va anar a arreplegar-les, segons ha precisat la Prefectura Superior de Policia.

Els fets han passat cap a la 1.00 de la matinada, quan els agents que patrullaven la zona van ser avisats que una dona volia 'matar a les seues filles'. Quan van arribar al lloc, els policies van trobar a una dona en evident estat d'ansietat i agressivitat, fora del portal, amb tota la vidriera trencada i una navaixa costat, i que explicava que havia discutit amb la seua parella.


Els agents, després de prendre les mesures oportunes de precaució, van saber que moments abans s'havien sentit sorolls de vidres trencats i, pel que pareix, les seues dos filles, menors, se n'havien anat del lloc amb son pare. La patrulla va verificar que en el domicili no hi havia ningú i, posteriorment, van saber que les xiquetes estaven amb son pare en un vehicle per la zona i els van localitzar poc després.

Els agents van parlar amb el pare de les xiquetes, que va explicar que la seua filla major, de 14 anys, li va tocar per a que l'arreplegara a ella i a sa germana, de 13 anys, ja que sa mare estava molt agressiva i l'havia tirat de casa, li havia tirat tota la roba per la finestra i tenia por de què li fera alguna cosa més.

L'home es va presentar en el lloc a arreplegar a les filles i la sospitosa el va increpar i el va sacsejar, arribant a trencar-li l'espill retrovisor del cotxe, abans de què ell se n'anara amb les menors. Finalment, els policies van detindre a la dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona a punt d'ofegar-se en una platja d'Orpesa" "Mor una xiqueta en la platja de Benicàssim"