Acusen un home de matar a la seua exparella, que estava embarassada

Un home està acusat d'assassinar a la seua exparella dos setmanes després que se separaren
Un home està acusat d'assassinar a la seua exparella dos setmanes després que se separaren | Facebook

Les autoritats de Melbourne, a Austràlia, han trobat el cos sense vida d'una dona embarassada de 32 anys.

La jove, que era a més mare de dos fills, va ser trobada morta al costat de la seua exparella, Ben Coman, un home de 29 anys que estava ferit i que es troba ingressat a l'hospital en estat crític.

La dona, Michelle Darragh, s'havia separat només dos setmanes abans del tràgic crim. La policia va trobar el seu cadàver a l'interior de la casa de la seua exparella, a uns 28 quilòmetres del centre de la ciutat.


Se sap que la jove va acudir al domicili de la seua exparella el dissabte a la vesprada, i ja no va tornar. Les autoritats han confirmat que no busquen a ningú més relacionat amb este crim.


Michelle era treballadora social i tenia dos fills amb Ben, al qual les autoritats apunten com a autor de l'assassinat. A més, tots dos esperaven un tercer fill junts.

La policia continua la investigació per a determinar les causes exactes de la mort de la jove, que va ser trobada sobre una pila de samarretes ensangonades, segons recull Daily Mail.

L'home continua ingressat de les ferides en el Royal Melbourne Hospital en estat crític, on roman sota

en tot moment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescatat un escalador portugués després d'ensopegar en la via ferrata" "Condemnada a dos anys de presó per quedar-se l'herència del seu nebot"