Més de 60 morts a causa d'un incendi en un centre comercial de Sibèria

El nombre de víctimes i desapareguts continua ascendint
Imagen del centro comercial tras el incendio. | Cedida

Este passat diumenge, 25 de març, s'ha produït un incendi en un centre comercial de la localitat de Kemerovo, a Sibèria, Rússia. L'incendi ha arrasat uns 1.500 metres quadrats i ja ha sigut sufocat.

  

  

  

  

on es troben les sales de cinema i els espais recreatius infantils

  

  

  

  

64 morts, entre ells gran parteix xiquets, i ha assenyalat que més persones continuen desaparegudes.

  

  

  

  

 

 

Per la seua banda, el president rus Vladimir Putin, va ordenar el diumenge mobilitzar tots els efectius necessaris i proporcionar ajuda a les famílies de les víctimes i ferits. En aquest sentit, el dirigent ha traslladat les seues condolences a les famílies dels morts i ha desitjat una ràpida recuperació als ferits.La ministra de Sanitat, Veronika Skvortsova, s'ha traslladat fins a la localitat de Kemerovo a petició del primer ministre, Dimitri Medvedev, per a supervisar en persona l'atenció mèdica als ferits. Fins al lloc dels fets també ha acudit Puchkov, que ha declarat la situació d'emergència en la província i ha demanat als organismes federals que presten el seu suport davant la tragèdia.

Imagen de los bomberos trabajando en el incendio. | EFE

 

Quatre persones detingudes per l'incendi

Cal destacar que el Comitè de Recerques de Rússia ha pres la decisió d'obrir una recerca arran del succeït i ha informat que quatre persones, entre elles el directius de l'empresa operadora del centre comercial i l'arrendatari d'un local en el qual va poder haver-se provocat l'incendi, van ser detingudes i seran interrogades.D'altra banda, el viceministre d'Emergències de Rússia, Vladen Aksenov, ha alertat aquest mateix dilluns que el centre comercial incendiat presenta un risc imminent d'ensulsiada, després que dues de les sales de cinema s'enfonsaren a causa dels danys estructurals que ha causat l'intens foc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!