Mor a la presó als 82 anys Bernie Madoff, responsable de la major estafa piramidal de la història

Condemnat a 150 anys de presó, es va declarar culpable d'haver estafat 50.000 milions de dòlars

Bernard Madoff, famós per orquestrar l'estafa piramidal més gran de la història, ha mort als 82 anys, segons ha informat l'organisme de presons dels Estats Units.


Madoff va ser detingut el desembre de 2008 per l'FBI en les oficines de la seua companyia d'inversió després de confessar als seus fills que durant 30 anys havia operat un esquema de Ponzi, una estafa piramidal, que li va permetre estafar milers de milions de dòlars als seus clients.


Posteriorment va ser condemnat el juny de 2009 a 150 anys per dissenyar una estafa piramidal amb la qual es calcula que va guanyar de manera fraudulenta prop de 65.000 milions de dòlars. Entre els estafats es trobaven organitzacions benèfiques, fons de pensions i milers de xicotets inversors.


Entre els estafats també estaven actors com Kevin BaconKyra Sedgwick i John Malkovich, així com una organització benèfica del director Steven Spielberg.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Albocàsser, un centre penitenciari amb un mòdul de 'perillosos' al límit" "José María, el concursant més jove de 'MasterChef', compte la seua desgràcia personal"