Se li va morir un xiquet: la carta anònima sobre la guarderia on “maltractaven” als bebés

Es tracta d'una missiva que algú va repartir entre les bústies de Fuenlabrada abocant greus acusacions sobre la dona

'Espejo Público' ha accedit a una carta anònima, l'autor de la qual detallava les pràctiques de maltractaments en les quals incorria la directora de la guarderia de Fuenlabrada (Madrid) que novament ha sigut acusada de tracte vexatori als bebés.


Segons aquesta missiva la directora espentava als bebés amb la cama cap a la paret i aquests es colpejaven el cap, els lligava i castigava pel que ella considerava mal comportament.

Segons la carta en una ocasió aquesta dona va castigar una setmana sencera a una de les xicotetes en la cuina i, després de tirar-se una botella de vinagre damunt, li va llavar ella mateixa la roba i els va dir als pares que s'havia vomitat damunt.


Es detalla a més que la dona no té en regla el servei d'extintors del centre i que només posava la calefacció quan els pares dels xiquets arribaven a recollir-los. 

Si un xiquet no menjava, li donava la seua ració a un altre per a estalviar

 

Però les greus acusacions no acaben així, perquè segons la carta anònima la dona preparava el menjar en la seua pròpia casa i la rebaixava amb aigua i, amb la finalitat d'estalviar al màxim, si un xiquet no es menjava el seu propi menjar, li la donava a un altre.


La missiva també l'acusa de preparar els iogurts amb iogurtera quan està prohibit.

Cal recordar en tot moment que totes aquestes acusacions formen part de la carta anònima que es va difondre a Fuenlabrada i que ha de prevaldre, sempre i fins que no es demostre el contrari, la presumpció d'innocència de la dona acusada, perquè ella nega tots els fets.

La mort d'un bebé

 

La missiva relata també que aquesta dona va viure la mort d'un bebé en l'anterior guarderia que va regentar a Getafe. ‘Espejo Público’ ha parlat amb l'actual direcció del centre d'aquesta escola infantil i no els consta que es produïra aquesta mort.


Tal com apunta Nacho Abad, encara que en un primer moment la major part dels pares dels xicotets que acudeixen a la guarderia no donaven crèdit a les acusacions sobre la directora hui dia alguns d'ells ja han tret als seus fills del centre.

La denúncia es fa ara pública després que s'hagen presentat diversos àudios en els quals quedaria patent el suposat maltractament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Heath Freeman, actor de 'Bones', als 41 anys" "Huit detinguts per extorsionar persones que contactaven amb prostitutes a Internet"