Un mort en l'A7 a l'altura d'Alginet

Trànsit congestionat en direcció a Alacant a causa del tancament del carril dret
D'esta manera ha quedat el furgó de l'operari | Cedida

 

ACTUALITZAT. Este dimecres a migdia, cap a les 14.55 hores, hi ha hagut un accident mortal en l'A-7, en el punt quilomètric 365, a l'altura del municipi d'Alginet (la Ribera, València). Segons pareix, un camió ha xocat contra un furgó de manteniment de l'autovia. Tot i que en un primer moment pareixia que el conductor del camió era qui havia mort, finalment, informació posterior ha revelat que qui ha perdut la vida ha sigut l'operari de manteniment, de 45 anys.

 

L'operari, d'origen marroquí, estava fent faenes de manteniment damunt del camió i portava pocs dies treballant en la zona. Per motius que encara no es coneixen, el camió frigorífic ha xocat contra la furgoneta. Hi ha hagut una fuita de gasoil, però els bombers l'han tapada. Cap dels altres dos operaris, ni el conductor del camió, han patit cap lesió.

 

El trànsit està congestionat a causa de l'accident | DGT

 

Com a conseqüència de l'accident, el trànsit en este tram de l'autovia en direcció a Alacant ha estat congestionat durant hores, havent-se produït cues quilomètriques, amb el tall del carril dret entre el km 365 i el km 362. Una patrulla de la Guàrdia Civil, dels Bombers i del Servici d'Assistència Mèdica d'Urgències (SAMU) s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

 

Tal com es pot vore en el vídeo, el camió ha eixit de la carretera i el furgó ha destrossat en un lateral.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!