Multen a una parella en Dénia per incomplir el confinament i mantindre relacions sexuals en el cotxe

En un principi han dit que anaven a la farmàcia
La parella ha afirmat que anava a un lloc pròxim a tindre sexe | Pixabay

 

A pesar del decret d'estat d'alarma des de fa més d'una setmana, i que s'allargarà, com a mínim, fins al 12 d'abril, encara hi ha molta gent que continua incomplint el confinament i ix de casa per a més coses menys importants que anar a comprar productes bàsics o a la farmàcia.

 

És el cas d'una parella, tal com ha avançat el digital 'Dénia.com', que ha sigut denunciada en Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), després d'afirmar que es dirigien a un lloc pròxim per a mantindre relacions sexuals. En un principi, la parella havia afirmat als agents que anava a la farmàcia, però finalment va dir la veritat.

 

Per esta raó, els agents de la Policia, que han pillat a la parella en l'Assagador del Palmar, els han interposat una denúncia per incomplir el confinament i obviar l'estat d'alarma.

 

Però no són els únics als qui se'ls ha imposat una multa per este motiu. En esta localitat de la Marina, només entre les 9 i les 21 hores d'este dissabte, la Policia ha identificat a 67 persones i ha parat a 84 vehicles. En esta línia, dos adolescents han sigut localitzats consumint marihuana en el carrer o un veí ha sigut multat per eixir a córrer, una sanció recurrent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!