Ortega Cano molt preocupat pel seu fill Fernando, ja que podria entrar a la presó

Tot ha canviat en molt poc temps, ja que un jutjat de Sevilla ha anul·lat la decisió que lliurava al jove de trepitjar la presó
José Fernando i Ortega Cano entrant en el centro psiquiàtrico. | Diez Minutos

 

José Ortega Cano no hi ha manera que alce el cap. Quan tot sembla que tornava a la normalitat en la seua vida, un dur colp ha tornat fer-li mossa. Esta vegada té a veure amb el seu fill José Fernando, un dels seus majors maldecaps, tal como relata ‘EsDiario’.

El destre pensava que el seu fill estava a resguard d'entrar a la presó, ja que, la Justícia havia entés que eixe no era el millor lloc per a una persona que el que realment necessita és un tractament per a les seues addiccions i problemes psicològics. Però ara tot ha canviat i Ortega Cano està pitjor que mai.

Sembla ser que un jutjat de Sevilla ha anul·lat la decisió que lliurava al jove d'acabar en la presó. Un fet que ha sigut causat perquè José Fernando ha tornat a reincidir en el seu comportament delictiu. El jove continua sense poder controlar eixos impulsos que han convertit la vida de la seua família en un autèntic càstig.

Ara l'advocat ha recorregut per a evitar esta greu situació enviant un escrit legal acompanyat d'uns informes mèdics als quals la revista 'Corazón TVE' ha tingut accés de la mà del periodista Saúl Ortiz.

«En el citat document es fa un repàs minuciós a les seues diverses addiccions algunes confeses públicament (cervesa, cànnabis, cocaïna) i es posa de manifest que José Fernando patix, com ell mateix va confessar en televisió, una afectació psiquiàtrica que, si ben no és la bipolaritat com ell va reconéixer, si es tracta d'un trastorn límit de la personalitat que li impedix tenir una compressió lògica sobre el que ocorre a la seua al voltant, així com per a dominar les seues emocions: 'La seua afectivitat és làbil, no té ple control dels seus sentiments i pot reaccionar de forma anòmala davant comentaris o experiències. No manifesta càrrega d'ansietat. Memòria conservada amb distorsions en records que impressionen d'inexactes amb mescla de relacions temporals que poden contenir fabulació'», relata el mateix periodista.

A més, els perits que han avaluat a José Fernando advertixen sobre la seua incapacitat per a mantenir relacions afectives considerades sanes i responsables: «S'observa en ell poca capacitat de reflexió en la qual altres persones, si actuen generant-li confiança, pot intervenir de manera eficaç sobre la seua voluntat, la qual s'aprecia feble i immadura».

Segons l'opinió dels experts, desaconsellen totalment que José Fernando mantinga relacions sentimentals o sexuals, ja que no sap distingir entre coses positives i negatives, un fet que podria posar en risc la seua integritat física i la dels qui li envolten.

Per tots aquests fets, José Ortega Cano torna a viure un dels pitjors moments de la seua vida, ja que els qui li coneixen, diuen que s'enfronten a la major tragèdia de la seua vida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ancià conduïx en sentit contrari en l'A-31 i provoca un accident" "Susanna Griso viu un dels moments més tensos en directe i rep dures paraules"