Propinen una pallissa a una mare per defensar al seu fill amb Autisme al parc Warner

Els fets van ocórrer en la cua d'una de les atraccions de Parc Warner, a San Martín de la Vega quan en xiquet va utilitzar una de les "cues ràpides"

El passat 2 de maig, la mare de Jimy, un xiquet d'11 anys amb autisme va rebre una brutal pallissa quan va tractar de protegir el seu fill d'un home que es burlava de la discapacitat del menor.

Els fets van ocórrer en la cua d'una de les atraccions de Parc Warner, a San Martín de la Vega. L'home la va prendre amb Jimy quan este va accedir a una muntanya russa a través de les cues ràpides amb les quals compta el parc per a persones amb discapacitat. Gelós que el xiquet tinguera prioritat per entrar a les atraccions, ell i els seus amics van començar a riure's del xicotet, utilitzant insults com “mongolito”. Quan la mare va anar a demanar-li que parara perquè el seu fill estava “terroritzat per les seues burles”, en eixir de l'atracció i tornar-lo a veure, el xiquet no podia deixar de cridar.

Immediatament l'agressor, es va acostar a ella i li va dir,“Eres la mare del 'mongo'?”, li va recriminar.
Tot seguit, la va agarrar del pèl i la va estampar contra el sòl. Encara que ella es va regirar, es va posar dret i es va encarar a ell, de nou, va acabar contra el ciment i va perdre el coneixement. Llavi partit, nas ensangonat, ulls morats i una profunda ferida en el front poden veure's en les fotografies que li van prendre a l'hospital. En el comunicat mèdic, consta a més que li van detectar una lesió cervical. La magnitud de les lesions ha motivat que el cas siga jutjat pel penal com a delicte greu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Phishing: com evitar-ho i previndre-ho" "Confiscada una partida de 175 quilos de cocaïna en el port de València"