El pare del jove assassinat a la Corunya demana justícia

El pare del jove assassinat a la Corunya: "A les famílies dels que el van matar els preguntaria com se sentirien"

Al jove, un grup de joves, li propinaren una palissa que li va causar la mort. Els serveis mèdics van tractar de reanimar al jove agredit durant quasi dos hores i va ser traslladat a l'hospital, on van confirmar la seua defunció.

La Policia Nacional continua investigant la mort d'un jove de 24 anys que va rebre una pallissa la matinada d'este dissabte en els voltants d'una discoteca a la Corunya. La batussa va començar en l'avinguda de Buenos Aires, en el passeig marítim, al voltant de les 03.00 hores quan, suposadament, un grup de joves va començar a propinar cops a la víctima.

Els serveis mèdics van tractar de reanimar al jove agredit durant gairebé dos hores i en estat crític va ser traslladat al Complex Hospitalari Universitari de la Corunya (CHUAC), on van confirmar la seua defunció el dissabte al matí.

'La Veu de Galícia' ha parlat amb el seu pare, Maxsoud Luiz, que es troba totalment destrossat. Luiz li preguntaria als pares dels assassins del seu fill que "com se sentirien ells si estigueren en el meu lloc".

Per això, demana justícia i que es trobe als culpables. La Policia ha identificat ja a diversos dels autors i assegura al citat mitjà que "ni un només sortirà impune". Fins al moment no s'han practicat detencions. El jutjat de guàrdia que porta el cas ha decretat el secret de sumari.

Les primeres hipòtesis

Tot apunta al fet que l'agressió va poder començar arran d'un conflicte amb un telèfon mòbil. Encara que els amics que estaven allí presents asseguren que la pallissa va ser per ser homosexual.

La Guàrdia Civil investiga

La Guàrdia Civil i les indagacions se centren en la qüestió del conflicte pel telèfon mòbil, i no en una violència homòfoba, que sí que aprecien els afins de Samu, com era conegut en el seu cercle íntim.

Reten homenatge

Amics i coneguts de Samuel li han rendit homenatge este diumenge a l'església de Sant Antón, en esta ciutat. Andrés promou amb esta iniciativa "el record que volem donar-li", ha traslladat a la premsa, al mateix temps que ha demanat en xarxes socials que la idea s'estenga i es repetisca a les vuit de la tarda en totes les esglésies de Galícia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un home de 84 anys després de caure per un bancal en desorientar-se" "Busquen a una menor de Riola, ha fugit amb la seua parella major d'edat"