Un pare i el seu fill detinguts per barallar-se en Gandia

Els dos han sigut traslladats fins a un ambulatori
Els dos han necessitat assistència mèdica | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Gandia, capital de la Safor (València), a un pare i al seu fill, de 67 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de violència domèstica, després d'agredir-se mútuament en sa casa.

Els fets han passat este diumenge, cap a les 15.30 hores de la vesprada, quan els policies han sigut comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a una casa de la localitat a on, pel que pareix, s'estava produint una discussió. Una volta allí, els agents han vist a una dona molt nerviosa i plorant, junt a dos hòmens tirats en el terra del saló, immòbils, i les parets amb sang.

Els policies s'han enterat que moments abans els dos hòmens, pare i fill, haurien mantingut una forta discussió, arribant el progenitor a traure una navalla i fer un tall al seu fill en el braç. Davant d'este fet, el fill li ha pegat una punyada en la cara i puntades per tot el cos a son pare, caient finalment els dos a terra.

Els dos tenien antecedents policials

Els agents han trobat i confiscat la navalla presumptament usada i han sol·licitat assistència sanitària. Una volta allí, els dos han sigut atesos pels mèdics i després han sigut traslladats a un centre sanitari per a una millor valoració de les lesions patides. Allí, el fill ha rebut punts de sutura i el pare presenta una fractura maxil·lofacial, a demés de fortes contusions en els dos ulls. 

Per tot això, els agents han detingut als dos hòmens com a presumptes autors d'un delicte de violència domèstica. Els dos amb antecedents policials, ha passat un d'ells a disposició judicial, mentres que l'altre ha quedat en llibertat una volta sentit en declaració, no sense abans advertir-li de l'obligació legal de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan fora requerit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a un fugitiu islandés acusat d'agredir a la seua filla, menor d'edat, en Benissa" "Ferida en caure de la moto en València"