Una parella detinguda per furtar roba en tres establiments en Castell贸

Han furtat roba valorada en m茅s de 600 euros
La parella compta amb antecedents policials | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a una parella, despr茅s de furtar peces de roba en tres establiments de la Ciutat del Transport de Castell贸. Els agents que van acudir a un establiment, a on els vigilants havien trobat algunes alarmes trencades en els provadors, i havien retingut a una parella per estos fets. A m茅s del furtat en este establiment, els agents han intervingut, en el cotxe de la parella, roba d'altres dos botigues de la zona valorades en m茅s de 240 euros.

Cap a les 19.00 hores, els agents han sigut alertats a trav茅s del 091 per a que acudiren a un pol铆gon industrial, ja que en un dels establiments, el servici de seguretat havia sorpr茅s dos persones intentant sostraure mercaderia.

A l'arribada dels agents, han localitzat ocultes en la motxilla que portava la dona, peces de roba, valorades en 390 euros, a les que havien arrancat els sistemes de seguretat, que es corresponien amb les trobades en el provador, recuperades pels vigilants de seguretat. A l'home, els agents li han trobat les claus d'un cotxe, a pesar d'haver manifestat que van arribar al lloc amb autob煤s.

M茅s roba en el cotxe

Els policies, han localitzat finalment el cotxe, aparcat en un altre establiment pr貌xim, en el que han trobat roba d'altres dos establiments de la zona, valorada en m茅s de 240 euros.

Davant l'ocorregut, els agents han procedit a la detenci贸 dels dos, com a presumptes autors d'un delicte de robatori. La parella, compta amb antecedents policials i han sigut posats a disposici贸
judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"Atenci贸: Els immigrants d'una pastera s'han donat a la fuga en Benidorm" "Greu ferit en xocar una moto contra un cotxe en Alaqu脿s"