La Policia d'Alacant dissol dos botellons i un aniversari durant el cap de setmana

Els agents han continuat fent controls per tota la ciutat en els que han identificat a 152 persones incomplint les mesures imposades per l'estat d'alarma
Els agents de la Polica Local continuen fent controls durant el cap de setmana | Ajuntament d'Alacant

 

Els agents de la Policia Local d'Alacant han dissolt dos botellons en el barri antic de la ciutat, un aniversari en el carrer i han denunciat a 30 persones per incomplir l'estat d'alarma en un sol dia durant este cap de setmana.

 

Este dissabte, els agents han continuat fent controls per tota la ciutat en els que han identificat a 152 persones, i d'este total han posat 18 multes per usar espais que encara no estan permesos, huit per eixir fora de les franges hor√†ries establertes i dos per estar a m√©s d'un quil√≤metre de casa.

 

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

 

La Policia Local ha hagut d'intervindre en dos botellons que s'estaven celebrant durant la vesprada amb grups de j√≥vens en el barri antic i en el parc de la Tuna.

 

Tamb√© han dissolt un aniversari celebrat en els voltants del carrer de Santaolalla amb persones reunides, i algunes persones que es trobaven en una perruqueria oberta sense mesures de protecci√≥.

 

A dem√©s, la Policia Local ha acudit passades les 20 hores al carrer dels Germans Machado i a la pla√ßa de Joaqu√≠n Mar√≠a L√≥pez per a sancionar a grups de pares de menors que estaven reunits incomplint els horaris i les dist√†ncies. Tamb√© en el carrer del Sol Naixent, a on es trobaven algunes persones reunides i en el carrer Prosperitat a on s'estava usant una zona precintada.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!