La policia confisca 520 quilos de cocaïna en el port de València

Els 520 quilos de cocaïna estaven valorats amb uns 18 milions d'euros al mercat il·lícit

La Policia Nacional ha retingut 520 quilos de cocaïna al port de València. La droga, d’uns 18 milions d’euros en el mercat negre, es va trobar en l’interior d’un contenidor de mercaderies. Juan Ignacio Zoido ha fet mostra del material confiscat a les xarxes socials.

La investigació va ser conjunta amb l’Agència Tributària, la Guàrdia Civil i la Vigilància Duanera de València. Segons informa ‘Las Provincias’ el mètode estava basat en amagar la cocaïna en un d’estos contenidors des del país d’origen sense coneixement de l’exportador ni de l’importador, amb la finalitat de extraure-la abans que arribe al seu destí.

El passat mes de setembre ja va confiscar el Port de València 720 quilos de cocaïna ocultada en motxilles provinents des de Panamà. Els agents varen sospitar que els narcotraficants intentaven introduir 800 quilos de cocaïna, valorat amb 90 milions d’euros en el mercat il·lícit, però van aconseguir fer-se amb algunes motxilles abans d’inspeccionar la Vigilància Duanera el contenidor, segons el mateix periòdic. La Guàrdia Civil no va detindre a ningú en esta segona operació antidroga més forta d’este any al port de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari