La Policia dissol la gravació d'un videoclip de rap en el pàrquing d'un concessionari en Alacant

Hi havien 12 jóvens reunits sense respectar les mesures sanitàries
Estaven gravant un videoclip de rap | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han dissolt i sancionat en la ciutat d'Alacant este cap de setmana a un grup de 12 de jóvens que es trobaven dins del pàrquing d'un concessionari de cotxes d'alta gamma gravant un videoclip de música rap.

La intervenció es va dur a terme a causa d'un avís de la central d'alarmes en el que es comunicava que, a través de les càmeres de videovigilància, s'observava a un grup de persones a l'interior del concessionari. Va ser en eixe moment quan una dotació policial va acudir al lloc i va trobar a dotze xics en el pàrquing, que van argumentar que formaven part d'un grup de música i que havien entrat a gravar part d'un videoclip.

Després de fer una inspecció del lloc per a corroborar que era cert, els agents van sancionar a estes persones per saltar-se les mesures sanitàries pel coronavirus al no respectar la limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en bolcar amb el camió en la CV-12, en Morella" "Pillen a dos xics que van fugir després d'un accident en València"