La Policia Local d'Aldaia salva la vida a una dona que s'asfixiava

La víctima ha acabat en l'hospital
Ha estat a punt de morir | Youtbe

Una veïna del barri del Crist d'Aldaia, en l'Horta (València), que s'asfixiava en sa casa ha sigut rescatada i auxiliada este dimarts gràcies a l'auxili que ha rebut per part d'una patrulla de la Policia Local de la localitat que en eixe precís instant feia faenes de vigilància per la zona, i que ha anat ràpidament a la crida d'un familiar.

En arribar al lloc, han trobat a l'afectada amb només un fil de respiració, sense poder expulsar el menjar i intentant tossir sense èxit. En eixe instant, l'agent ha decidit fer-li la maniobra d'Heimlich, un procediment de primers auxilis amb compressions abdominals.

Al minut, la persona afectada ha expulsat un tros de carn que li havia sigut impossible engolir i li havia provocat l'asfíxia. La ràpida intervenció de la Policia Local d'Aldaia ha evitat que un simple sopar acabara derivant en tragèdia. Poc després ha arribat l'ambulància del Servicid d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i ha traslladat a la víctima fins a l'Hospital de Manises.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Li pega una pallissa a la seua nóvia i l'amenaça de mort en València" "Agredix a la seua nóvia i la trau nueta enmig del carrer en València"