La Policia Nacional deté a un home per estafa i recupera un gravat de Ripollés

La propietària va anunciar la venda de l'obra d'art i el sospitós va simular una transferència al seu compte per a fer-li creure que li havia pagat i emportar-se el gravat

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 32 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, després d'apoderar-se mitjançant engany d'un gravat atribuït a l'artista Ripollés. Els policies han recuperat l'obra d'art, que ja ha estat retornada a la seua legítima propietària.

Els investigadors van poder saber que la propietària del gravat havia anunciat la seua venda a través d'una coneguda aplicació de compra-venda. El sospitós va contactar amb ella, presumptament utilitzant un nom fals, i va concertar una trobada en el qual li hauria mostrat una captura de pantalla segons la qual havia fet una transferència al compte de la venedora pel valor de compra pactat. D'esta manera, la propietària li va lliurar l'obra d'art, creient que aviat rebria el pagament, que mai va arribar.

Els agents van realitzar les recerques pertinents fins a aconseguir localitzar al sospitós, que ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'estafa. Els policies han recuperat el gravat, lliurat pel propi arrestat juntament amb el seu certificat d'autenticitat en la Comissaria de districte Centre, el qual ja ha estat retornat a la seua legítima propietària.

El detingut, sense antecedents policials, ha estat posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fos requerit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conducció temeraria a Tenerife" "Primer cap de setmana sense toc de queda a València ple d'actes vandàlics i botellots"