La Policia Local de València deté a un home per agredir a la seua dona en ple carrer

La dona havia caigut a terra semiinconscient ja que estava baix els efectes de l'alcohol
La Policia Local ha detingut al presumpte agressor | PLV

Agents de la Primera Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut a un xic de 27 anys per presumptament agredir a la seua parella, una dona de 31, a la que li ha pegat puntades en ple carrer.

Els fets s'han produït cap a les 03.50 hores de la matinada d'este dimarts, quan els policies han rebut un avís perquè un home havia agredit a una dona en la zona del carrer de la Pau i li estava pegant puntades.

Quan han arribat al lloc, els agents s'han entrevistat amb una testimoni dels fets, que ha manifestat que ha vist a la parella mentres caminava pel carrer i que la dona havia caigut a terra semiinconscient per estar, presumptament, baix els efectes de l'alcohol.

En este sentit, la testimoni els ha explicat als agents que, en eixe moment, l'home li ha pegat una forta puntada en la cama a la dona al mateix temps que li cridava.

Més tard, els policies han identificat a l'home, que ha assegurat que la dona és la seua esposa i ha negat haver-la agredit. Quant a la dona, els agents no han conseguit entrevistar-se amb ella a causa de l'estat en el que es trobava, pel que han sol·licitat una ambulància, que l'ha traslladada a l'hospital. Finalment, han detingut a l'home.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Violen a una xica en una platja d'Alacant i la deixen abandonada" "Assistixen a una dona amb símptomes d'ofegament en Xàbia"