Altre positiu per coronavirus en una escola de Rafelunyol confina una classe d'Infantil

L'alumne que ha donat positiu és familiar de la xiqueta contagiada de Primària
Segon positiu en un col·legi de Rafelbunyol | ACN

Una aula d'Infantil del col¬∑legi Els Germanells de Rafelbunyol, en l'Horta Nord (Val√®ncia), ha sigut a√Įllada seguint el protocol sanitari despr√©s del positiu per Covid-19 d'un dels seus alumnes, familiar de la xiqueta que ja va donar positiu este dimarts i va obligar a prendre la mateixa mesura, l'endem√†, en la seua classe de Prim√†ria.

L'alcalde de la localitat, Fran L√≥pez, ha explicat a EFE que a √ļltima hora d'este dijous, Salut P√ļblica va tindre coneixement del positiu deixe alumne d'Infantil i, posteriorment, la directora del centre va cridar de seguida als pares dels companys de la seua classe per a comunicar-ho, despr√©s del que es va decidir a√Įllar l'aula, que compta amb una vintena de xiquets.

Segons l'alcalde, s'estan aplicant tots els protocols sanitaris i en la resta del col¬∑legi, a on estudien uns 400 escolars, no hi ha cap problema i seguixen les classes amb normalitat. Durant este divendres se sotmetr√† als dos alumnes amb Covid-19 a proves serol√≤giques perqu√®, pel que pareix, la seua c√†rrega v√≠rica √©s molt baixa.

Al mateix temps, s'est√† encara a l'espera de con√©ixer el resultat de les proves PCR a les que s'ha sotm√©s la vintena d'alumnes i la professora de l'aula de Prim√†ria a√Įllada des del dimecres. L√≥pez ha llan√ßat de nou un missatge de tranquil¬∑litat als pares i ha assegurat que treballen en col¬∑laboraci√≥ i coordinaci√≥ amb les autoritats sanit√†ries i educatives per a garantir aules segures.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Troben un cadàver d'un xic en una casa d'Almenara" "Fotos: Gran incendi en una fàbrica de palets en Alacant"