Presó per agredir amb un ganivet a un veí mentres discutien en Aldaia

La víctima també ha sigut condemnada a sis mesos de presó per agredir-lo amb una cadira
Imatge d'arxiu | València Digital

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre anys de presó per un delicte de lesions amb instrument perillós a un home que va agredir amb un ganivet en repetides ocasions al seu veí de finca en Aldaia, en la comarca de l'Horta (València), durant una discussió. La Sala l'obliga, a demés, a pagar una indemnització de 6.100 euros per les lesions i per les seqüeles que va patir la víctima.

La sentència, dictada després de què els dos veïns conseguiren una conformitat sobre els fets i es mostraren d'acord amb les penes, també condemna a la víctima a sis mesos de presó, igualment per un delicte de lesions, i a indemnitzar, al seu torn, a l'altre acusat amb 900 euros.

Els fets van passar el 14 d'agost de 2017 en una finca d'Aldaia en la que viuen els dos acusats, quan el principal condemnat es trobava en sa casa i va iniciar una discussió amb el seu veí, qui, des del carrer, li va increpar i li va dir: «Si tens collons, baixa».  L'agressor va agafar un ganivet de 20 centímetres de fulla de la cuina de sa casa, el va guardar en els pantalons i va baixar a la via pública. 

Una volta en el carrer, els dos van reprendre la discussió. Un dels acusats va pegar amb una cadira a l'altre, qui va traure per la seua part el ganivet que portava amagat i li'l va clavar al seu veí diferents voltes en la part esquerra del cos. L'agredit va necessitar tractament urgent mèdic i quirúrgic per a les ferides que va patir, que li van deixar algunes cicatrius. Per part seua, el principal condemnat va patir un traumatisme i hematomes dels que va tardar set dies en curar-se.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més d'un centenar de multes en Gandia just abans de passar a la fase 1" "Urgent: Tres ferits en un accident en Torrevieja"