Publiquen el vídeo on Ana Julia confessa com va matar el xicotet Gabriel

«El vaig veure allà jugant amb un pal i li vaig dir: 'Vine!. Puja al cotxe, que vindràs amb mi a Rodalquilar'», confessa que li va dir al xiquet per instar-lo a pujar al cotxe
Ana Julia Quezada ix de les dependències policials després de confessar que va matar el xicotet Gabriel | València Diari
 

Ana Julia Quezada torna a estar en boca de tots. Després que el passat mes de març es tancara el relat amb Ana Julia confessant haver assassinat el xiquet de Níjar, a Almeria, ara 'Espejo Público' ha tret a la llum el vídeo on aquesta revelava els fets. Al vídeo, així mateix, s'hi pot veure una assassina notablement afectada i explicant, entre llàgrimes i fil per randa, com es va desfer del cadàver del xiquet.

 

Ana Julia Quezada i la seua confessió 

El que més crida l'atenció de tot, però, és la relació existent entre Ana Julia i el duríssim succés de Diana Quer. I és que la Unitat Central Operativa (UCO) ha tornat a eixir a la palestra en ser l'equip especial escollit per dur a terme la investigació de proves de la mort del menut Gabriel. 

 

 

 

Investigacions i equips de recerca a banda, el vídeo és d'allò més revelador. La dona, que va confessar durant més de dos hores després de ser detinguda, s'emocionava i confessava entre llàgrimes com s'havia desfet del menut. «El vaig veure allà jugant amb un pal i li vaig dir: 'Vine!. Puja al cotxe i vine amb mi a Rodalquilar, que vaig a pintar i et porte'», confessava Ana Julia Quezada que li havia dit al menut el dia de la seua mort mentre al·legava: «Aleshores vam anar a Rodalquilar».

 

És en aquest mateix punt on, de fet, Ana Julia pateix un recés important i es seca les llàgrimes. Finalment, la parella del pare del xiquet Gabriel Cruz acaba explicant què va passar i admet que va ser ella qui va matar el menut.                   

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!